12 червня 2023 18:16

Демме має намір покинути "Наполі" і повернутися до Німеччини

Напівзахисник «Наполі» Дієго Демме збирається повернутися до Німеччини та веде переговори з «Гертою», яка за підсумками сезону вилетіла з Бундесліги. Про це повідомляє Sky Sport Germany.


31-річний футболіст разом із неаполітанцями виграв титул чемпіона італійської Серії А, але у тріумфальному сезоні зіграв за команду всього сім матчів у чемпіонаті, загалом провівши на полі 143 хвилини. Саме відсутність ігрового часу змусила Демме, який має італійське коріння, шукати варіанти продовження кар'єри на своїй батьківщині, у Німеччині.


За інформацією видання, Демме готовий піти на скорочення зарплати, щоб добитися переходу до берлінської «Герти», і керівництво берлінського клубу з оптимізмом дивиться на цю угоду. При цьому німцям ще потрібно домовитись із «Наполі», оскільки контракт Демме спливає у червні 2024 року.


Дієго Демме купили у «РБ Лейпциг» за € 10 млн у січні 2020 року. Сам футболіст тоді назвав трансфер у «Наполі» здійсненою мрією. У підсумку він провів за команду всього 89 матчів, забивши п'ять голів і віддавши чотири гольові передачі. Додамо, що італійські батьки Демме назвали сина на честь легенди Неаполя Дієго Марадони.