12 червня 2023 11:11

Клуб першої ліги може не зіграти в наступному сезоні через зникнення води для аграрних та господарських потреб у Нікопольському районі

За інформацією Sport Arena, Скорук може не зіграти у наступному розіграші першої ліги через зникнення води для аграрних та господарських потреб у Нікопольському районі.


“Стоїть таке питання. Це пов’язано зі зникненням води для аграрних та господарських потреб у Нікопольському районі. Остаточне рішення буде ухвалено протягом цього тижня. На сьогоднішній день є певні плани щодо альтернативного видобутку води. Є надія. Тому офіційне рішення буде оприлюднено протягом тижня”, – коментар для Sport Arena від джерела у клубі.


Раніше Sport Arena вже повідомляла, що Скорук може пропустити наступний сезон.


Нагадаємо, 6 червня російські окупанти підірвали Каховську ГЕС. Повністю зруйновано дамбу та машинний зал ГЕС. Після підриву Каховської ГЕС постраждав Нікопольський район на Дніпропетровщині.


Нагадаємо, Скорук посів друге місце у турнірній таблиці «Групи на вибування», набравши 23 очки. Команда зберегла прописку у першій лізі на наступний сезон.