27 травня 2023 13:30

"Може, у нього в родичах був граф Дракула?": Федецький висловився про румунське громадянство Тимощука

Колишній захисник національної збірної України Артем Федецький прокоментував інформацію про те, що Анатолій Тимощук одержав румунський паспорт.

Анатолій Тимощук заявив, що його бабуся народилася 1929 року у Чернівцях, які на той момент були територією Румунії. На підставі цього колишній хавбек національної збірної України, який мешкає в Росії та працює в пітерському Зеніті, отримав громадянство європейської держави.


Колишній партнер Тимощука зі збірної України та донецького Шахтаря Артем Федецький прокоментував інформацію щодо отримання Анатолієм румунського паспорта в інтерв'ю сайту «Український футбол».


«Родичі в Румунії, каже… Може, у нього серед родичів був ще граф Дракула, якщо ще глибше копнути в якомусь поколінні? Наскільки мені відомо, він родом із Волині та практично всі його родичі також із Волині», – сказав Федецький.


Федецький сподівається, що отримання паспорта європейської країни не допоможе Тимощуку.


«Мені смішно, що ми ще в принципі згадуємо цю людину. Але якщо він намагається робити такі незрозумілі нам речі, то правоохоронці повинні «тримати вухо гостро», щоб цей зрадник більше ніколи не з'явився на території України. Сподіваюся, у нього нічого не вийде», – додав Федецький.