25 травня 2023 16:10

"Інгулець" в більшості не зміг перемогти "Металіст 1925"

Передматчеві розклади поєдинку "Інгулець" - "Металіст 1925" ознаменувалися деяким скандалом. Ще минулого тижня один із телеграм-каналів видав інформацію, що матч може мати договірний характер. Цю інформацію навряд чи модно було вважати серйозною та аргументованою, але харківський клуб відреагував, відкинув звинувачення і навіть звернувся до УАФ із проханням закрити букмекерські лінії на матч, щоб підтвердити прозорість гри.


В Асоціації прохання проігнорували, букмекери ставки на матч приймали, але бачили явним фаворитом протистояння саме "Інгулець", який за грою в останніх матчах явно не вражає.


Можливо, тому що петрівцям було більше потрібно - "Інгулец" перед звітним туром мав в активі 27 очок і ділив 12-14 місця з "Рухом" та "Вересом", при цьому команда перевищує конкурентів за рахунок додаткових показників.


"Металіст 1925" недалеко пішов, але все-таки пішов. У харків'ян було 30 балів, які таки дають певний запас у боротьбі за виживання.


VBET ліга. 28-й тур


25 травня, Петрове, стадіон "Інгульець"


Суддя: Віталій Романов


"Інгулець" (Петрово) – "Металіст 1925" (Харків) 0:0


Попередження: Кухарук, Клименко, Одарюк - Вачіберадзе, Жичиков, Дмитренко


Вилучення: Жичиков (57, друга жовта)


"Інгулець": Паламарчук, Сидоренко, Ковальов, Кучеренко, Смоляков (Кравчук, 65), Коробенко (Запопрожець, 46), Клименко (Одарюк, 81), Козиренко, Головкін (Кухарук, 46), Козак, Резепов (Ситало)


"Металіст 1925": Мозиль, Жичиков, Безуглий, Курило, Коваленко (Рудавський, 90+4), Габелок, Русин (Потімків, 60), Вачіберадзе (Ткачук, 60), Мартинюк, Ременюк (Дмитренко, 46), Чирук, (Островський, 54)