24 травня 2023 08:20

Херард: "Поразки "Реала" в гостях збігаються зі спірними ситуаціями навколо Вінісіуса. Анчелотті та виховані гравці на кшталт Крооса потай згодні з тим, що він шкодить команді"

Херард Лопес пов'язав проблеми «Реала» із конфліктами, в яких фігурує Вінісіус Жуніор.

«Те, що сталося у Валенсії, стало соломинкою, яка ламає хребет верблюду. Образи, які звучали з трибун, неприпустимі, але вони завжди були і будуть у світі футболу. Давайте не концентруватимемося на їхньому расистському характері. Інші види образ теж нікому не подобаються. Але ніхто від них не застрахований. Це траплялося з кожним із нас.


Вінісіус - це не єдиний і не унікальний випадок. Але він не повинен відповідати на образу провокаціями, приниженням уболівальників, тим самим лише збільшуючи напругу. Він підливає олії у вогонь, і образ стає тільки більше.


«Реал» має проблему з Вінісіусом. У клубі повинні тиснути на нього, і я впевнений, що і Анчелотті, і досвідчені та виховані гравці, такі як Кроос, Модріч та Куртуа, потай згодні з тим, що Вінісіус завдає команді шкоди.


Рівень гри команди падає, коли вся увага зосереджена на бразильці. Більшість поразок "Реала" в гостях збігаються зі спірними ситуаціями навколо Вінісіуса.


Клуб має подумати, що робити з Вінісіусом, а гравець – який шлях обрати», – наголосив екс-хавбек «Барселони» та «Валенсії».