22 травня 2023 08:38

​Роман Зозуля про ракетну атаку по Дніпру та області: "Р*ські п****и сьогодні бісились"

Форвард «Райо Махадаонда», волонтер Роман Зозуля прокоментував ракетну атаку росіян по Дніпру та Дніпропетровській області.


«І так, наразі ми маємо збиття 15 безпілотників та 4 крилатих ракет. Це дуже потужно. Не обійшлось без прильотів, на жаль. Ще немає інформації по тому, скільки було запущено ракет, але хоч бачимо збиття. Р*ські п****и сьогодні бісились. Це не можна назвати ніяк інакше, окрім як залякуванням цивільного населення. Дякую незламним людям, воїнам, медикам та рятівникам, які сьогодні вночі мали багато роботи.


Дякую людям, які не злякались, а просто ще більше стали ненавидіти росіян. Убога країна-гній за більше ніж рік повномасштабної війни так і не зрозуміла, що кожен їх крок по нашій землі об’єднує українців ще більше. Їх лють стає сильнішою. Майбутнє покоління наших нащадків буде рости з ненавистю до дебіла сусіда. І цього цим сцикунам не виправити.


Нас не зламати. Не залякати. Били. Б’ємо і будемо бити. А поки, пропоную перетворити вашу лють та гнів на донат. В нас йде збір на тачку для хлопців, які нищать р*скіх. Давайте акумулюємо наш гнів на донат. І якнайшвидше закриємо збір», - написав Зозуля у своєму Телеграм-каналі