21 травня 2023 12:19

"Компенсував недоліки постійною активністю": французькі ЗМІ оцінили гру Малиновського у матчі з "Ліллем"

Марсель програв Ліллю у вчорашньому виїзному поєдинку 36 туру чемпіонату Франції (1:2).


Український хавбек провансальської команди Руслан Малиновський провів на полі 90 хвилин ігрового часу та відзначився результативною передачею на Жонатана Клосса, який відкрив рахунок у середині першого тайму.

Французька преса оцінила дії Руслана в поєдинку.

MaxiFoot – 5,5/10


«У першому таймі Малиновський виправдав довіру тренера Марселя Ігора Тудора, який захищав його останніми тижнями. У сумбурному матчі українець мав втрати. Але він компенсував свої вади постійною активністю. Він домінував у дуелях і був винагороджений гольовим пасом на Клосса, але у другому таймі зник».


FootMercato – 5,5/10

«Зіграв краще, ніж останніми тижнями. У підтримці Санчеса українець був дуже рухливим та дуже неспокійним. Постійно перебуваючи між лініями, він був автором кількох прекрасних моментів, будь то дриблінг чи передача.


Малиновський також зробив свою першу результативну передачу в сезоні після гарного відкривання Клосса у глибину, але у другому таймі випав із гри».

Coeur Marseillais – 4/10


«Українець віддав хороший пас Клоссу у дебюті. Після цього він поступово зник із радарів».

30-річний Малиновський перейшов до Марселя з Аталанти у зимове трансферне вікно, провів за провансальців 21 поєдинок, забив два м'ячі та зробив одну гольову передачу.