20 травня 2023 18:21

"Кремонезе" розгромно програв удома "Болоньї" та практично вилетів зі Серії А

Серія А. 36-й тур


Кремона. "Джованні Дзіні"

"Кремонезе" - "Болонья" 1:5

Голи: Чофані 90+1 - Арнаутович 14, Фергюсон 27, Пош 46, Орсоліні 62, Сансоне 80

"Кремонезе" вже переміг прямого конкурента - "Спецію" - і повернувся у боротьбу проти вильоту. За кілька днів до цього "Мілан" на "Сан Сіро" ледве втік від нього, зрівнявши рахунок у доданий час. Потім "сіро-червоні" гідно відіграли проти "Ювентуса" в Турині, хоча й програли (0:2). З такою формою вдома проти "Болоньї", що не перемагала в шести матчах поспіль, можна було розраховувати на успіх. Але в результаті вийшов розвал.

Барроу начебто намагався завдати крученого удару, але вийшов навіс на голову Арнаутовичу. Кутовий Орсоліні відскочив від гравців обох команд, і Фергюсон зорієнтувався першим. Ще один кутовий Ріккардо замкнув Пош. На 60-ій хвилині ВАР допоміг скасувати пенальті у ворота "Болоньї" (там справді не було руки), вона пішла в атаку, і Моро знайшов Орсоліні. Останній потім був вилучений за необережний підкат, але Сансоне забив п'ятий.

Гол Чофані після відскоку не можна назвати голом престижу. Про який престиж мова? Тим більше, що 0:7 або 0:8 до цього запобіг воротар господарів Карнезеккі.

Одне очко "Спеції" вже в цьому турі - і "Кремонезе" офіційно вилетить.