15 травня 2023 23:43

Леау про своє хобі: "Музика це те, де я можу знайти себе. Почав займатися на карантині"

Вінгер "Мілана" Рафаель Леау розповів журналу Gaffer про своє хобі: музику. Гравець збірної Португалії робить треп під псевдонімом Way45.


– Поза футболом ви великий шанувальник музики, ви випускаєте музику – це ваше хобі, але ви також заснували свій власний лейбл, розкажіть мені про це докладніше?


– Так, музика – моє хобі. Це мій спосіб самовираження. Я не той, хто дає багато інтерв'ю, і мало хто знає про моє особисте життя, тому музика — це те, де я можу знайти себе. Це дозволяє мені почуватися комфортно, говорячи про деякі речі, які я не схильний висловлювати на футбольному рівні. А щодо створення власного лейблу... для мене це був спосіб допомогти новим артистам втілити їхні мрії в реальність і вивести їхній талант на новий рівень.


– Коли ви почали займатись музикою? Як футболіст, ви колись турбувалися про те, що вас приймуть за те, що ви займаєтеся чимось ще, крім своєї кар'єри?


– Це було під час карантину. Ми тренувалися вдома і у нас було багато простоїв, музика була тим, чим я давно хотів займатися, тому я скористався часом, який я мав, щоб спробувати це, і я був дуже задоволений результатом. Перед тим, як випустити його, я показав його близьким мені людям, які також знаходяться на музичній сцені, і відгуки були позитивними, тому я не боявся реакції публіки.


Леау був травмованим останні тижні. Він може повернутися вже у матчі проти "Інтера" завтра, 16 травня.