13 травня 2023 13:25

У ПСЖ вважають, що Хакімі погано впливає на Мбаппе. Ашрафа можуть продати влітку при хорошій пропозиції

"ПСЖ" може продати Ашрафа Хакімі, оскільки вважає, що він погано впливає на Кіліана Мбаппе.

Як повідомляє L’Équipe, парижани незадоволені останніми виступами 24-річного захисника і готові вислухати пропозиції про його трансфер цього літа.


Хакімі проводить другий сезон у Парижі. Його перший сезон у команді оцінили як невдалий, але списали це на необхідність адаптуватися до Ліги 1, а також на тактику Маурісіо Почеттіно, яка не пасувала Ашрафу. Початок другого сезону футболіста у «ПСЖ» склався позитивно, але після чемпіонату світу якість його гри різко знизилася.


За даними джерел, червона картка, яку Хакімі отримав у матчі з «Лор'яном» (1:3) два тижні тому, викликала «роздратування» у «ПСЖ» та спровокувала критику на адресу гравця всередині клубу. З початку року Ашраф також зіткнувся з проблемами за межами поля – він розлучився із дружиною на тлі звинувачень у зґвалтуванні.


"ПСЖ" завжди підтримував Хакімі. За версією L'Équipe, це може бути принаймні частково пов'язане з тим, що Ашрафа пов'язують близькі відносини з Кіліаном Мбаппе. У «ПСЖ» вважають, що Хакімі «згубно» впливає на Мбаппе, але не критикують захисника, оскільки розуміють, що це може негативно позначитися на форварді.


Луїш Кампуш не налаштований на серйозні зміни на позиції правого захисника в «ПСЖ», але якщо влітку клуб отримає значну пропозицію щодо Хакімі, то, як пише L'Équipe, не просто «відмахуватиметься від нього».