13 травня 2023 11:48

Китаєв – про Пеглоу та Ротаня: "Дуже неприємно спостерігати, як нікому невідомий легіонер дозволяє собі таке на адресу легенди дніпровського футболу"

Виконавчий директор «Олександрії» Дмитро Китаєв прокоментував сутичку головного тренера команди Руслана Ротаня з гравцем «Дніпра-1» Жоао Пеглоу.


«Мене обурили дії четвертого арбітра Дениса Шурмана, який ніяким чином не відреагував та не підказав головному арбітру матчу, що футболіст «Дніпра-1» Пеглоу дозволив собі розпускати руки та штовхати Руслана Ротаня. Шурман все бачив, стояв лицем до епізоду! Це як мінімум така ж червона картка і передання справи в КДК на предмет довгострокової дискваліфікації. А йому навіть жовтої картки не показали, і він спокійно вийшов на заміну і мав вплив на гру своєї команди.


Мені дуже неприємно було спостерігати, як поводив себе нікому невідомий легіонер, який представляє команду з міста Дніпра, дозволяє собі таке на адресу головного тренера команди суперника, багаторічного капітана збірної України та легенди дніпровського футболу. Це що взагалі таке, я хочу запитати? Ніхто на лаві не міг підказати цьому хлопчику як треба себе поводити? Дуже дико і дуже неприємно. Як від дій Пеглоу, так і від роботи Шурмана в цьому епізоді», - сказав Китаєв.


Фото - ФК "Олександрiя"