13 травня 2023 08:21

Артем ФРАНКОВ: "Бентежить наша стандартна проблема для матчів "Динамо" з андердогами"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Чорноморець».


Після того, як Олександр Шовковський тимчасово або, можливо, не тимчасово змінив Мірчу Луческу на чолі київського «Динамо», команда здобула три перемоги у трьох матчах. Вони не були легкими – навпаки, видалися дуже і дуже трудовими, всі як одна, з акцентом на другі тайми («Металіст», «Ворскла» та «Кривбас»). «Чорноморець» Романа Григорчука (його розглядали як ймовірного тренера киян приблизно десять років тому) в цей час чергував лихі перемоги з прикрими поразками – тобто поводився як звичайна команда, яка займає місце в другій половині турнірної таблиці, десь близько середини) і не збирається міняти лігу.

Перемога господарів стадіону «Динамо» імені Лобановського виглядає більш ніж передбачуваною поза всякими кадровими розкладами, але бентежить наша стандартна проблема для матчів фаворитів з андердогами: маленький коефіцієнт на перемогу команди СаШо. Тому доведеться щось вигадувати…


Коффи на результат: 1,42 – 4,75 – 8,60.


Моя ставка: нічия у першому таймі та підсумкова перемога «Динамо» за 3,80.