12 травня 2023 17:25

Тевес: "Гарначо – в одному з трьох найкращих клубів, потрібно бути топ-гравцем, щоб бути там"

Колишній нападник «Манчестер Юнайтед» Карлос Тевес сказав комплімент на адресу Алехандро Гарначо, зазначивши, що аргентинець грає за «один із трьох найкращих клубів світу».


«Гарначо гарний. Він виступає за один із трьох найкращих клубів світу, до яких відносяться «Реал» (Мадрид), «Манчестер Сіті» та «Манчестер Юнайтед». Аргентинцям нелегко влитися у британську футбольну культуру. Щоб грати там, потрібно бути справді першокласним гравцем», – сказав Тевес в інтерв'ю TyC Sports.


Гарначо, якому на початку липня виповниться 19 років, приєднався до академії "Юнайтед", перейшовши з мадридського "Атлетіко" у жовтні 2020 року. Він отримав хорошу пресу перемоги команди в молодіжному Кубку Англії серед юнаків до 18 років у минулому сезоні і протягом поточного сезону отримав кілька шансів від головного тренера манкуніанців Еріка тен Хага.


Загалом Гарначо, який нещодавно відновився після травми гомілкостопа, провів цього сезону 29 матчів, забивши чотири голи і зробивши п'ять результативних передач. Його виступи привернули увагу кількох клубів по всьому світу, і він вважається одним із найперспективніших гравців «червоних».