12 травня 2023 16:12

Зозуля та Лунін завітали на захід, присвячений відкриттю Євробачення: патріотичні світлини

Колишній нападник збірної України Роман Зозуля разом з воротарем Реала Андрієм Луніним продовжують працювати на користь України в дипломатичній сфері.


"Мав честь отримати запрошення від посла Великої Британії Hugh Elliott на прийом присвячений відкриттю Євробачення, який організували Посольство України в Іспанії спільно з Посольством Британії. Тішить, що була можливість обговорити подальшу тісну співпрацю з посольством Британії щодо допомоги та підтримки України.


Зустрівся з представниками громади, познайомився з різними активними діячами. Приємно відчувати підтримку і небайдужість до ситуації в Україні, за що я, як громадянин України висловлюю щиру подяку дипломатам Великобританії", – поділився Зозуля в своєму Facebook.


Зауважимо, що на світлинах разом з Романом присутній і голкіпер Реала Андрій Лунін. Роман з початку вторгнення Росії в Україну активно допомагає ЗСУ, організовуючи різні збори та співпрацюючи з волонтерами, а Лунін не так давно зробив чималу допомогу для ЗСУ, придбавши боксерські рукавички Усика. За ці гроші були придбані дві автівки.