11 травня 2023 11:06
1

"Ми ще не розпочинали". Пєсков повторив казки Путіна про те, що РФ не веде війну

Фото - ua.depositphotos.com


Виправдовуючи численні невдачі кремля у війні проти України, прес-секретар диктатора Дмитро Пєсков повторив тези минулого року.

Про це повідомляє сербський телеканал ATV.

Пєсков, зокрема, заявив, що «Росія не веде справжньої війни», намагаючись берегти інфраструктуру і життя людей.

«Вісти війну — це зовсім інша справа, це повне знищення інфраструктури, повне знищення міст. Ми цього не робимо. Ми намагаємось зберігати інфраструктуру і ми намагаємось зберігати людські життя», — заявив соратник Путіна.


Він назвав так звану «спеціальну військову операцію» дуже складною, але вважає, що за рік армія РФ має досягнення.


«Поєднання Росії з Донбасом, Запорізькою та Херсонською областями є дуже важливим підсумком першого року спеціальної військової операції», — заявив Пєсков.

Соратник Путіна також вважає, що жодна країна не застосовує можливості арешту диктатора після ордера Міжнародного кримінального суду.

У липні минулого року Путін під час зустрічі з лідерами фракцій нелегітимної Держдуми заявив, що війну на Донбасі розв'язав нібито «колективний Захід», а не Росія.

Ми вже багато чули, що Захід хоче воювати з нами до останнього українця. Це є трагедія для українського народу. Але, схоже, все йде до цього. Але всі повинні знати, що ми серйозно поки що нічого не розпочинали», — знову погрожував диктатор.

Похоже,что в Буче была "тренировка" с повышенной ответственностью.Дебилы бл...!!!