9 травня 2023 11:36

Джерело: "Перед грою невизначена особа подзвонила арбітру матчу та сказала, що "Дніпро-1" виграє у "Металіста" з певним рахунком"

Журналіст Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" розповів, що перед матчем "Дніпро-1" - "Металіст" арбітру зателефонував невідомий.


"Я не буду коментувати матч "Металіст" - "Дніпро-1", бо "Металіст" виглядав кволо. Але я розповім те що я знаю. Перед грою певна невизначена особа подзвонила арбітру матчу та сказала, що "Дніпро-1" виграє з певним рахунком. Арбітр за всіма рекомендаціями, поставив до відома своє безпосереднє керівництво. ому сказали, що такий сигнал є і передали в УЄФА. Ті передали інформацію букмекерам і ті зняли зі ставок цю гру. Дзвінок було зафіксовано у додатку до рапорту про цей поєдинок. Зараз триває розслідування. Хто дзвонив? Це питання. Хто дзвонив арбітру матчу? Як я розумію, він назвав рахунок, який не відбувся у цьому матчі. І на основі цього було прийнята ось така скандальна історія. Я вимагаю щоб було розслідування! Я вимагаю щоб назвали прізвища людей, які безпосередньо причетні до цього! І найголовніше, хто дзвонив арбітру? Це можна дуже легко визначити. Я не мав можливості почитати рапорт, може там і вписано ім’я людини, яка подзвонила. Коли ми дізнаємося хто це зробив, то ми будемо розуміти, наскільки це все серйозно. Арбітр матчу за всіма рекомендаціями, повів себе так, як він і повинен був себе повести у цій ситуації. Поки що єдина доказова історія, це додаток до рапорту про цей поєдинок, де арбітр вказав, що його попереджали, що може бути конкретний результат в цьому матчі. Зараз буде проводитися розслідування. І я вважаю, що зараз говорити що цей поєдинок мав договірний - це просто вкид. Буль-яка людина може знайти номер арбітра і сказати будь-що".