8 травня 2023 10:38

"Зінченку треба відпочити на лаві запасних": уболівальники "Арсеналу" хочуть бачити у захисті конкурента українця

Фанати Арсеналу розкритикували лівого захисника збірної України Олександра Зінченка після матчу 35-го туру англійської Прем'єр-ліги з Ньюкаслом (2:0).


Олександр Зінченко разом з Арсеналом здобули важливу перемогу над Ньюксалом, яка дозволила їм забронювати за собою щонайменше друге місце за підсумками сезону.

Українець вийшов на поле в основі та отримав середню оцінку від статистичних порталів за свою гру, а ось британська преса його розкритикувала за гру в обороні.

Такої ж критики дотримуються і фанати «канонірів», які пропонують Олександру сісти на лаву запасних та дати можливість проявити себе його конкурентові – Кірану Тірні.

cyclingfans124: «Зінченко страшенно поганий в обороні, але він грає вирішальну роль у побудові команди та створенні моментів».

AlonPinkas: «Тірні має бути лівим захисником, а Зінченка треба перевести в півзахист».

McNeron: «Зінченку потрібно відпочити на лаві запасних кілька матчів»

BigChiefDamian: «Зінченку потрібно грати на позиції лівого атакуючого півзахисника. У захисті він поганий».

jordel_22: «Тірни\і краще за Зінченка і я не розумію, чому він не виходить у старті».

Зінченко цього сезону взяв участь у 33-х матчах, у яких він забив гол і зробив двох асистів. Наступну гру Арсенал проведе 14 травня проти Брайтона.

Арсенал після 35 турів знаходиться на другому рядку в турнірній таблиці, відстаючи від МанСіті на один пункт, але «міщани» мають ще гру в запасі.