4 травня 2023 23:38

Аналітики оцінили гру Циганкова проти "Мальорки": відома оцінка українського вінгера "Жирони"

Півзахисник збірної України та Жирони Віктор Циганков за підсумками матчу 33-го туру іспанської Ла Ліги з Мальоркою (2:1) отримав середню оцінку у складі своєї команди.


Жирона зуміла вичавити перемогу над Мальоркою, забивши вирішальний гол на 84-й хвилині. Віктор Циганков вийшов в основі на цей поєдинок, відіграв 90 хвилин, взяв участь у першому забитому голі своєї команди та віддав передгольову передачу під час другого взяття воріт.


За час відведений на полі Віктор заробив три фоли, зробив одну успішну спробу дриблінгу, чотири точні навіси (з семи), віддав чотири ключові паси і створив один гольовий момент. У результаті від порталу SofaScore українець отримав 7.1 балів, що є середньою оцінкою за командою.


Найкращим виявився півзахисник Оріоль Ромеу, чиї дії на полі були оцінені в 7.5 балів.


Нагадаємо, Циганков перейшов до Жирони цього літа з Динамо за п'ять млн євро + 50% від подальшого продажу. На даний момент він встиг провести 14 матчів у футболці іспанського клубу, в яких він забив три голи і зробив чотири результативні передачі.

У наступному турі Жирон має зіграти проти Реал Сосьєдада. Гра пройде 13 травня і розпочнеться о 15:00 за київським часом.