4 травня 2023 14:32

Райс, Діабі та Заа — у списку трансферних цілей "Арсеналу"

Півзахисник «Вест Хема» Деклан Райс, вінгер леверкузенського «Байєра» Мусса Діабі та нападник «Крістал Пелас» Вілфрід Заха перебувають у списку потенційних трансферів «Арсеналу». Лондонський клуб готується витратити великі гроші влітку, щоб скоротити відставання від суперників за титул "Манчестер Сіті", повідомляє Daily Mail.


За інформацією джерела, головний тренер «канонірів» Мікель Артета хоче нового центрального захисника, двох центральних півзахисників та універсального нападаючого.

Мусса Діабі є головною метою літнього трансферного вікна. Гравець, ймовірно, коштуватиме понад £50 млн, але «каноніри» зіткнуться з конкуренцією за підписання вінгера з «Манчестер Юнайтед», «Ньюкаслом» та мадридським «Реалом».


"Арсенал" також розглядає можливість підписання Вілфріда Заха. Контракт цього гравця закінчується наприкінці сезону. Але нападник є запасним варіантом, якщо не вдасться підписати Діабі.


Деклан Райс – головна мета «канонірів» у центрі півзахисту. Але вартість футболіста в £100 млн може стати каменем спотикання.

Нагадаємо, "Арсенал" після 34-го туру АПЛ знаходиться на другому рядку турнірної таблиці, маючи в активі 78 очок. Відставання від «Манчестер Сіті» складає одне очко, але «Сіті» має гру в запасі.