29 квітня 2023 13:29

Спортдиректор "Борусії" Д: "Коли йдеться про долю титулу Бундесліги, рішення не дивитися ВАР – недбале, боягузливе та неправильне"

Спортивний директор «Боруссії» Дортмунд Себастьян Кель прокоментував роботу головного арбітра Саші Штегеманна в матчі з «Бохумом» (1:1) у Бундеслізі.


«Арбітр визначив результат матчу.


Момент з Адеємі - чистий пенальті. Вважаю, це нахабно - з тими засобами, які ми сьогодні маємо у своєму розпорядженні. За 5 матчів до кінця, коли справа доходить до долі титулу Бундесліги, не дивитися повтор у цій ситуації - вважаю це недбалим, боягузливим і абсолютно неправильним рішенням», - сказав Кель.


У цій зустрічі було мінімум два епізоди, в яких арбітр міг поставити пенальті. На 65-й хвилині за рахунку 1:1 форвард дортмундців Карім Адеємі впав у штрафному майданчику «Бохума» після контакту із захисником суперників Даніло Соаресом. Арбітр Саша Штегеманн не призначив пенальті.

У компенсований до другого тайму час Матс Гуммельс забив гол, але арбітр скасував через офсайд у капітана «Боруссії». Перед цим епізодом м’яч влучив у руку гравця «Бохума» Ерхана Машовича, проте арбітр не призначив пенальті.