28 квітня 2023 19:36
1

Блогер про перемогу "Динамо" U-19 над "Металістом": "Костюку важко, він втратив півкоманди"

Блогер Михайло Смоловий у своєму Телеграмі поділився аналізом гри "Динамо" U-19 в матчі з "Металістом" (3:1):


Металіст U19 0:1 Динамо U19
xG графік

Не знаю, як вам це переповідати. Але без матюків важко, особливо в контексті поєдинку перших команд, де Динамо 20 хвилин граючи в більшості не могло забити...

От Костюк після гри сказав, що «приємно грати з таким суперником, який показує змістовну гру». Аби не війна, то розбив би ноутбук до біса! Бо виглядає просто, як знущання...

Молодший за віком Металіст грає проти київського Динамо з...перевагою у володінні (56.1% на 43.9%). Ну, зрозуміло, що Костюку подобаються команди типу Шахтаря, що грають з м’ячем та залишають можливості грати в «дінамавскій футбол» («бистриє флангі»).
Ігоре Михайловичу от поясніть: який сенс усього цього, якщо проти дорослого Металіста те, що награють діти не працюватиме?! До чого тоді в Динамо готують дітей? До гри за Верес, Минай, Колос, Рух, Львів, Кривбас чи Металіст 1925? Вибачте, якщо когось забув, бо в Олександрію Ротань не візьме: з Академії ШД тягатиме (вже почав - Сігеєв та Савченко, і я його вибір розумію).

Боротьбу, доречі, молодшим харків’янам програли принизливо (-27): 88 на 115. Найбільше дуелей звісно в тих на кого б’ють вперед, хто має «порішати» сам без структури:
⁃ 28 дуелей в Кремчаніна (виграв 50%); 18 в атаці (виграв 44%)
⁃ 27 в Маткевича (виграв 26%); 13 в атаці (виграв 23%)
⁃ 26 в Зоренку (виграв 27%); 14 в атаці (виграв 21%)

Згоден, що втрат в команди вистачало: мінус Боль, мінус Балаба, мінус Яцик, мінус Діалло, мінус Горбач. І це вже не згадуючи Царенка. Костюку важко! Він втратив півкоманди! Але де обіцяні Іщенком всебічно навчені усьому на світі резервісти-дублери? Це лише зайвий аргумент, що працює Динамо не за т.з. структурою, а виключно на голому таланті окремих хлопців. Немає їх, і картина не дуже й переконлива.

2.97 передач за середнє тримання - це не той футбол, який потрібен в першій команді в УПЛ.
Менше за суперника, що більше володіє м’ячем, кількість повернень м’яча та перехоплень (-6) - це теж не той за інтенсивністю футбол, який потрібен першій команді в УПЛ.

Ми всі вже 100500 разів переконалися, що цей набір дітей вміє грати в «дінамавскій футбол»! Геть усі!
Але коли вони почнуть грати в нормальний людський футбол?! Ігоре Михайловичу, коли?!
80% моментів дорослих виникло через Буяльського, який за декілька сезонів почне думати за пенсію (можливо за спокій для дітей задумається ще раніше). Сьогодні ще є час, якого вже не буде завтра, то робіть бодай щось окрім «дінамавскава футбола»...


Вот Мишка-в-голове-шишка, можешь сделать анализ действий Кабаева по сегодняшнему матчу? Можно и с Сидором и Буей сравнить ТТД.

Чет мне сдается за фамилию чела не любят. А рази ж он виноват, что такая у него фамилия...