26 квітня 2023 20:29

"Він міг би дати результат": екс-хавбек збірної України назвав гіпотетичного головного тренера для команди

Головний тренер Металіста 1925 та екс-хавбек національної збірної України Едмар вважає, що Мирон Маркевич міг би показати хороші результати на чолі синьо-жовтих.


Наставник Металіста 1925 Едмар розповів, чи вважає він помилкою УАФ не запропонувати Мирону Маркевичу очолити національну збірну України.


«Це тонке питання. Він багато років у футболі. Маркевич дуже багато може дати футболу України. Думаю, що якби він туди пішов, все було б нормально. Маркевич працював би на повну силу і міг дати результат. Рішення у цьому питанні за іншими людьми», – сказав Едмар в інтерв'ю Ютуб-каналу FanDay.net.


Нагадаємо, що під керівництвом Маркевича Едмар виступав у Металісті з 2007 по 2014 роки. (239 матчів, 27 голів, 25 асистів). За свою кар'єру Едмар провів 15 матчів за збірну України та забив один гол.


Маркевич раніше був головним тренером головної команди країни. У 2010 році під його керівництвом збірна провела чотири гри (три перемоги та одна нічия).

Нагадаємо, що наразі збірна України не має головного тренера. Президент УАФ Андрій Павелко заявив, що це питання буде вирішено перед товариським матчем команди із Німеччиною 12 червня.