24 квітня 2023 10:42
2

Журналіст: "Шовковський – це тренер, якого важко запідозрити у відсутності інтелекту"

Журналіст Михайло Співаковський в останньому випуску «ТаТоТаке» висловив свою думку, щодо призначення Олександра Шовковського в.о. головного тренера «Динамо».


«Я не думаю, що це кінець для Луческу і початок для Шовковського в «Динамо». Хоча це можливо. Але чому саме Шовковський? Людина, яка в цьому тренерському штабі по стажу «найзеленіша», бо є Еміль Карас, людина, яка розуміє Луческу з напівжесту та відповідає за керівництво тренувальним процесом. Є Олег Гусєв, який в цьому штабі вже давно, який вже 5 років йде по пірамідці вгору. Я поспілкувався з людьми, які з СаШо перетиналися, то вони кажуть, що навіть якщо порівнювати його з іншими помічниками, він набагато суворіший за усіх. Шовковський – це тренер, якого важко запідозрити у відсутності інтелекту. Тобто, це людина з інтелектом, але є досвід Ротаня, людини яка має стаж роботи в молодіжній збірній, але зараз він приймає клуб і ми розуміємо, ще без досвіду не може все просто так вийти. Є певні сумніви, щодо цієї кандидатури на майбутнє. Головне питання до Ігоря Суркіса. За моєю інформацією, Суркіс не хоче більше повертатися до «динамівських сердець», бо він розуміє, що якщо буде нове «динамівське серце», то вболівальницькі нерви будуть дуже сильно страждати. Якщо це буде Шовковський, то це пряма ознака, що в «Динамо» так нічого і не зрозуміли, чому все йде шкереберть».

Михаил Спиваковский...сказал.. Суркис не хочет больше возвращаться к «динамовским сердцам», потому что он понимает, что если будет новое «динамовское сердце», то болельщики будут очень сильно страдать...!!!!!! улыбнуло
..........................................................................................................................
ты это серьёзно Миша С ???? Суркис и его понимание болельшиков ...это запредельно...
Суркіс якраз та людина яка найбільше хвилюється за нерви вболівальників. Крім того, існує світоглядний конфлікт між Сашо і Суркісами. Це добре описано у книзі Шовковського.