23 квітня 2023 17:56

Гол екс-динамівця Кузика допоміг "Чорноморцю" обіграти "Кривбас"

Перший небезпечний момент у цій грі стався на 30-й хвилині. Микитишин із правого флангу увійшов до штрафного майданчика, після чого прострілював у воротарський майданчик, де Лунєв у падінні перевів м'яч над воротами Чорноморця.


Після цієї події розпочалася повітряна тривога, яка призупинила матч на 45 хвилин.


Після повернення команд на полі голим відзначилися одесити. Кузик закинув м'яч на лівий фланг штрафного майданчика на Алефіренко, який у два торкання пробив повз голкіпера.


На 53-й хвилині Кузик з правого кута штрафного виконав подачу у воротарський на Аліфіренко, який головою пробив у газон, а далі м'яч рикошетом від трави полетів над воротами.

Через п'ять хвилин Кривбас шикарно використав аут біля воріт Чорноморця, який закінчився голом. Дібанго кинув м'яч за спину Путрі на Задераку, який пробив під голкіпером та вирівняв рахунок на табло.


На 63-й хвилині Луньов після передачі від Хомченовського ударом з-за меж штрафного майданчика вивів Кривбас уперед. Щоправда, довго радіти підопічним Юрія Вернидуба не вийшло. Через дві хвилини Брагару зробив простріл у штрафний майданчик на Зіги, той пробити не зміг і продовжив м'яч далі на Кузика, який і забив у порожні ворота Кривбасу.


Через десять хвилин Хомченовський міг виводити Кривбас знову вперед, але Непогодов переправив його дальній удар у поперечину. На цю атаку господарів поля Чорноморець відповів голом. Васильєв вивів на побачення з голкіпером Алефіренком, який пробив під Луньовим і знову вивів одеситів уперед.


У наступному турі Чорноморцю належить зіграти із Зорею 29 квітня, а Кривбасу цього ж дня з Олександрією.


"Кривбас" (Кривий Ріг) – "Чорноморець" (Одеса) 2:3


Голи: Задерака (58), Луньов (62) - Алефіренко (41, 77), Кузик (64)


Попередження: Салюк, Нєпогодов, Алефіренко - Безкоровайний


"Кривбас": Сарнавський, Опанасенко, Безкоровайний, Стецьков, Дібанго, Приходько, Татарков (Семотюк, 87), Хомченовський, Луньов (Понєдєльник, 78), Задерака, Микитишин


"Чорноморець": Нєпогодов, Брагару, Гучек (Єрмаков, 79), Салюк, Путря, Васильєв, Демченко, Кузик, Аліференко, Бадібанга, Авагімян (Войтихівський, 90)


Фото - ФК "Рух"