22 квітня 2023 23:52

"Спеція" зіграла внічию зі "Сампдорією", Коваленко вийшов наприкінці матчу

У суботу 31-й тур чемпіонату Італії продовжили три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".


Італія, Серія А, 31-й тур


Сампдорія – Спеція – 1:1


Голи: Аміоне, 23 – Верде, 60


Віктор Коваленко звично залишився у запасі Спеції, яка завершувала суботню програму виїзним матчем проти Сампдорії – останньої команди чемпіонату. Битва за виживання розпочалася без розвідки. Вже за перші три хвилини команди обмінялися моментами, але гола довелося чекати до середини тайму. На 23-й хвилині Бруно Аміоне замкнув подачу з кута поля і вивів Сампу вперед. Цей гол залишився єдиним до перерви.


Як тільки розпочався другий тайм, нагадали про себе фанати Сампдорії. Тіфозі закидали штрафний майданчик господарів фаєрами, арбітр змушений був зупинити гру. Пауза тривала хвилин 5 і, схоже, пішла на користь Спеції, яка невдовзі відігралася. Даніеле Верде, який вийшов на заміну, ударом головою зрівняв рахунок.


Гості значно краще заграли у другому таймі, тоді як команда Деяна Станковіча займалася чимось незрозумілим. У час, що залишився, саме "орлята" були ближчими до забитого гола, однак все завершилося миром. 1:1, які нікого не влаштували. Сампдорія залишилася останньою, а Спеція випереджає зону вильоту лише на 1 бал. Коваленко вийшов аж на 90+4-й і відіграв 6 хвилин. Віктор мав момент, але не влучив по м'ячу, перебуваючи в кількох метрах від воріт.