22 квітня 2023 15:47

Юрій Максимов про те, чи цікава йому робота в "Динамо" та збірній: "Який сенс про це говорити? Там є люди, які платять гроші та запрошують тренерів"

Новий спортивний директор «Полісся» Юрій Максимов розказав, чи мав він пропозиції від інших клубів на посаду головного тренера.


- Я мав пропозиції з чемпіонатів Азербайджану та Грузії, але це було несерйозно, далі спілкуватися не було сенсу. Називати клуби я не хочу, в одному з них раніше працював (Максимов працював в азербайджанській «Кешлі» - прим.).


– Спортивний директор – це новий для вас досвід. Ви плануєте й надалі будувати кар’єру на цій посаді чи це тимчасове рішення, а у пріоритеті для вас тренерство?


- Зараз мені цікаво попрацювати спортивним директором, якась жилка в мене лежить до цього. Я загадувати не люблю і тішуся з того, що є. Сьогодні я спортивний директор, завтра – юнацький тренер. Все може бути.


- Багато експертів бачать вас претендентом на роль тренера «Динамо» та збірної. Вам у майбутньому було б цікаво попрацювати у київському гранді та національній команді країни?


– Який сенс про це говорити? Там є люди, які платять гроші та запрошують тренерів для досягнення якихось результатів, - сказав Максимов.