22 квітня 2023 12:52

"Челсі" може продати Зієша, Пулішича, Кулібалі та ще п'ятьох гравців до 30-го червня, щоб не порушувати правила фінансового фейр-плею

«Челсі» працює над тим, щоб завершити поточний сезон без порушень фінансового фейр-плею.


Для цього синім потрібно здійснити трансфери на вихід, щоб збалансувати витрати та прибуток після низки придбань минулого літа та взимку.

За інформацією Evening Standard, аристократи мають намір продати Крістіана Пулишича, Хакіма Зієша, Каліду Кулібалі, Рубена Лофтуса-Чіка, Конора Галлахера, Ромелу Лукаку, П'єра-Емеріка Обамеянга та Мейсона Маунта, а якому зацікавлені «Ліверпуль», «Юнайтед» та «Ньюкасл».


Трансфери необхідно здійснити до 30 червня, щоб їх можна було включити у фінансові звіти за сезон 2022/2023. Інші клуби знають про цю проблему «Челсі» та готові використати це у власних інтересах.

Аристократи вже почали перемовини щодо можливих трансферів з деякими клубами. Цього вівторка представники «Челсі» дивилася матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з «Реалом» (0:2) у компанії президента мадридців Флорентіна Переса, власника «Брайтона» Тоні Блума, спортивного директора «Барселони» Матеу Алемані та агента Жорже Мендеша.