21 квітня 2023 17:17

Продовження скандального матчу "Інгулець" – "Рух": клуб Козловського випустив відео зі звинуваченнями головного арбітра

Перенесений поєдинок 10-го туру української Прем'єр-ліги між Інгульцем та Рухом потрапив до скандальної історії ще за кілька днів до його початку.


ФК Рух за два тижні до зустрічі замовив і зобов'язався сплатити за роботу системи VAR, а також всі пов'язані з нею витрати на майбутньому поєдинку. Проте клуб із Петрово відмовив їм у цьому.


Президент Інгульця Олександр Поворознюк взагалі заявив, що жодного листа не бачив. Проте виконавчий директор УПЛ Євген Дикий підтвердив, що запит в Інгулець було надіслано вчасно, але жодної відповіді клуб із Петрово не надав.



У результаті системи VAR не було, а головним арбітром поєдинку був Дмитро Кривушкін із Харкова, якого директор медіацентру Руху Богдан Тимовчак назвав коханим рефері Інгульця.


Матч завершився мінімальною перемогою Інгульця (1:0), а єдиний м'яч був забитий із пенальті. Після поєдинку прес-служба Руху опублікувала відео зі звинувачення арбітра Кривушкіна у упередженості.


Наразі львівська команда посідає передостаннє, 15-те місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 19 очок у 21-му матчі.


Найближчим туром чемпіонату України ФК Рух зіграє на виїзді з Дніпром-1. Поєдинок відбудеться в Ужгороді 24 квітня та розпочнеться о 13:00.