20 квітня 2023 14:10

Юрій ВІРТ: "Почали інтерв'ю брати, чекали, коли в мене невдачі будуть. Нічого не було, тільки невдача – зразу ледь не відставка"

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт прокоментував безвиграшну серію команди в УПЛ.


«В мене такої серії в моїй недовгій тренерській кар'єрі точно не було, і навіть коли я був футболістом теж. Однозначно треба багато працювати, переламати це невезіння. Команда багато робить на футбольному полі, а перемог немає.

Трансферну компанію я провалив, це однозначно. Десь ходив в рожевих окулярах, думав, що можемо прорватися до літа, зекономити кошти й так далі, але я помилився. Обойма в нас невелика, важко замінити футболістів. Треба було більше розмовляти з президентом, просити додаткові кошти, щоб запросити більш кваліфікованих гравців.

Є критика справедлива, я розумію її. Багато моїх друзів тренерів дзвонять та підтримують, говорять, що є гра, але очки не добираємо.


Почали інтерв'ю брати, тільки чекали, коли в мене невдачі будуть, і почали сипатися інтерв'ю. Нічого не було, тільки невдача – зразу ледь не відставка, ми все робимо для нього, а треба результат.


Треба задуматися, проаналізувати, тому що 3,5 роки сиділи в засаді, тільки десь невдача – зразу повилазили», — сказав Вірт.