18 квітня 2023 11:46

"Те, що зараз сталося – не є добрим сигналом": Франков побоюється за лідера збірної України

Відомий журналіст Артем Франков не дуже задоволений формою українських легіонерів, які виступають за національну збірну України. Найбільше експерта непокоїть хавбек Марселя Руслан Малиновський.


Артем Франков вважає, що не всі гравці збірної України, які виступають у Європі, перебувають у оптимальному стані.

Експерту не сподобалося, як Віталій Міколенко провів останню гру за Евертон проти Фулхема (1:3). Віктор Циганков, який представляє Жирону, не потрапляє до стартового складу синьо-жовтих.

«Мbколенко взяв участь у неподобстві з Фулхемом. Нічого хорошого про гру наших футболістів говорити зараз не доводиться. Це з погляду перспектив збірної. Циганков грає в основі, але у збірній основою він не проходить».


Франкова турбує, що Руслан Малиновський почав отримувати менше ігрового часу у Марселі. В останньому матчі з Труа (3:1) хавбек вийшов на заміну лише на останні 15 хвилин. До цього він відіграв лише десять хвилин, вийшовши з лави запасних у грі з Лор'яном (0:0).


«Малинівському або відпочинок надали, або є проблеми, бо якщо його ставлять на позицію правого інсайду, то, звичайно, від нього чекають голів або як мінімум гольових передач, тобто більшого вихлопу. Те, що зараз сталося – не є добрим сигналом», – сказав Франков у своїй Ютуб-програмі.