17 квітня 2023 13:14

Тео Ернандес отримав побажання смерті після публікації фотографії із сином в інстаграмі - деякі з коментарів написані на неаполітанському діалекті

Захисник «Мілана» Тео Ернандес отримав низку образливих коментарів після публікації в інстаграмі світлини з сином.


Серед коментарів були побажання смерті - «ти помреш, твій син теж», «закінчиш як Джанлука Віаллі (помер через рак - прим.)». Деякі з коментарі були написані на неаполітанському діалекті.


На це відреагував партнер по команді Ернандеса - Рафаел Леау.


«На жаль, соцмережі – інструмент, де кожен думає, що може говорити все, що хоче. Не хвилюйся, брате, Бог завжди з твоєю родиною», - написав Леау.


Відреагувала й «Пескара» з Серії С.


«Як можна бажати смерті людині та її синові? Наша солідарність з Тео Ернандесом, ще одним спортсменом, який піддається ганебним коментарям, які не мають нічого спільного зі спортом.


Засудження будь-якої образливої або зневажливої фрази на адресу гравця (незалежно від того, яку форму він носить) повинно виявити, що ми всі разом виступаємо проти цього. Але, судячи з коментарів, які ми тут отримали, це не так», - йдеться у заяві «Пескари».


«Мілан» наступний матч проведе проти «Наполі» 18 квітня - це гра в межах 1/4 фіналу ЛЧ. У першому матчі «россонері» перемогли 1:0.