16 квітня 2023 13:15

Індзагі о 0:1 з "Монцею": "Чужі воротарі постійно стають найкращими гравцями матчів. "Інтер" не на своєму рівні у 2023-му"

Сімоне Індзагі вважає, що результати "Інтера" не відповідають рівню його гри.


Міланці вдома поступилися «Монці» (0:1) у 30-му турі Серії А. У них 4 поразки у 5 останніх іграх чемпіонату.

«Команда добре провела перший тайм і заслуговувала на ведення в рахунку. Але потім ми почали нервувати і втрачати позиції. Негативний результат лише уповільнює нас.

Статистика говорить про те, що в матчах чемпіонату показники кращі, ніж у Лізі чемпіонів та Кубку Італії. Але результати це не підтверджують і це розчаровує. Наразі того, що ми робимо, недостатньо, і те, що Очоа, Дронговськи, Ді Грегоріо та інші воротарі постійно стають найкращими гравцями матчів, це підтверджує.

Команда знає, що у чемпіонаті їй потрібно набирати очки та добиватися перемог. 2023 року ми виступаємо не на своєму рівні. Ми 16 місяців регулярно забивали, у нас була найкраща атака в лізі, а тепер наша реалізація стала гіршою. Команда створює моменти, але потрібна рішучість.

У чемпіонаті ми на 2 очки відстаємо від «Мілана», але ми маємо все для того, щоб зайняти місце в зоні Ліги чемпіонів. Проте поразки на «Сан-Сіро» мають викликати занепокоєння.

У нас хороша команда, яка відповідає завданням, і ми продовжуємо боротися у Кубку Італії та Лізі чемпіонів. Неправда, що в єврокубках ми маємо один рівень мотивації, а в чемпіонаті інший», – сказав головний тренер «Інтера» в ефірі Sky Sport Italia.