10 квітня 2023 16:12

Харрі Магуайр: "Вважаю, що перебуваю на своєму місці, але в МЮ є й інші захисники світового класу, крім мене – Лісандро, Варан та Ліндельоф"

Харрі Магуайр вважає, що здатний боротися за місце у складі «Манчестер Юнайтед».


Раніше повідомлялося, що Магуайр може залишити «МЮ» влітку. У клубі стурбовані грою захисника.

«Моя робота – це завжди бути готовим і тренуватися якнайкраще. Запитайте будь-кого у роздягальні – я тренуюся старанно. У всьому, будь то гра на флангах або володіння м'ячем, і я завжди докладаю додаткових зусиль. Я довів це, тому що кожного разу, коли мені надавалася можливість грати за клуб цього року та представляти країну на чемпіонаті світу та у відборі, я відчував, що знаходжусь на своєму місці та виступаю дійсно добре.


Цього року я відчуваю, що перебуваю у відмінному моральному та фізичному стані, і щоразу, починаючи гру [у стартовому складі], я процвітав. Але я також розумію, що в клубі є чудові центральні захисники. У нас є чотири центральні захисники світового рівня: крім мене, є ще Лісандро, Рафа [Варан] та Віктор [Ліндельоф]. Я впевнений, що з цього моменту і до кінця сезону ми стимулюватимемо один одного і боротимемося за місце у складі. Але якщо тебе не оберуть, потрібно бути готовим до боротьби та скористатися шансом, коли він з'явиться», – сказав захисник «Манчестер Юнайтед» в інтерв'ю The Athletic.