10 квітня 2023 10:37

Джерело: Хлань не грає і не тренується з "Зорею" через відмову продовжувати контракт. Він хотів, щоб Шаблій знайшов йому європейський клуб

Коментатор Максим Гіленко у новому випуску «ТаТоТаке» розповів, чому півзахисник Максим Хлань не грає за «Зорю». Він підтвердив інформацію про те, що це пов'язано з відмовою підписати новий контракт.


«За моєю інформацією, Хлань не тренується з «Зорею» U-19. Він все ж тренується з основною командою. Але тренуваннями це не назвеш. Він просто приходить у призначений час, як і всі. Але поки всі тренуються, він просто намотує кола. Його не залучають до справжнього тренувального процесу.

Наскільки я розумію, каменем спотикання стало те, що Хлань очікував від Вадима Шаблія, що він знайде йому європейський клуб, і тоді буде підписана домовленість з Шаблієм. Клубу, який задовольняв би інтереси Хланя, не знайдено. Тому пішли у зарубу з сірим кардиналом луганського клубу, не продовжують контракт», - сказав Гіленко.

Гравець зробив 2 асисти у 8 матчах за команду та отримав виклик в молодіжну збірну України. Контракт 20-річного Хланя з «Зорею» діє до 31 грудня 2023 року.