8 квітня 2023 20:30

Артем КРАВЕЦЬ: "Якщо дивитися з мого боку, Ігор Суркіс - дуже хороша людина"

Колишній нападник «Динамо» та збірної України Артем Кравець розповів про найгірший момент у своїй кар’єрі, а також поділився думками про президента «Динамо» Ігоря Суркіса.


- Який найжахливіший момент у твоїй кар’єрі?

- Це був період, коли Сергій Ребров тільки прийшов, був виконувачем обов’язків головного тренера. Остання гра сезону (2013/14 - прим.), яка нічого не вирішувала.

Я не грав увесь сезон. Не пам’ятаю, чи за дубль грав тоді… І Ребров випустив тоді на заміну Ігоря Харатіна, коли той був ще в дублі, а мене не випустив. І я думав: «Все настільки погано».


В мене ще контракт закінчувався. Я тоді прийшов додому, закрився в кімнаті й десь добу з неї не виходив. Мені нічого не хотілося. Через деякий час зустрівся зі своїм агентом і він сказав мені, що в мене немає жодних пропозицій.

Коли їхав на зустріч з Ігорем Михайловичем, я не знав що буде. Все, що було до цього - це просто дно. Найгірший момент.


- Що Ігор Михайлович сказав на зустрічі?


- Ми продовжили контракт на один рік на тих же умовах. Домовилися про те, що я їду на збори і Ребров вирішить, чи потрібен я йому. А після цих зборів був мій найкращий сезон.

- Ігор Суркіс - хороший чи поганий президент?

- Якщо дивитися з мого боку, як він у цій ситуації вчинив зі мною, то дуже гарна людина.


Але з його точки зору як президента, він вклав якісь гроші в мене, платив зарплатню і, можливо, розраховував, що я щось зіграю і зможе продати мене.


Я не знаю його думки, але в цій історії - це був останній шанс для мене і я дуже за це вдячний, - сказав Кравець.