8 квітня 2023 10:09

"Я пропоную оштрафувати водіїв автобусів". Леоненко з гумором прокоментував матч УПЛ

Ворскла у 20-му турі української Прем'єр-ліги з мінімальною перевагою здолала Інгулець (1:0). Колишній футболіст Динамо та збірної України знайшов винних у не дуже видовищному футболі.


Ворскла завдяки голу захисника Василя Кравця здобула три очки у домашньому матчі з Інгульцем. Віктор Леоненко виявився не дуже задоволеним якістю гри, оскільки дії команд були схожі більше на боротьбу.

«Я пропоную оштрафувати водіїв автобусів за те, що вони не привезли туди команди. Їх треба було їх до борцівської зали привезти. Я вигадав новий вислів – «дуже довгий футбол». Ось так поки що грає Інгулець. Якщо Ворскла щось намагається зробити, то в Інгульця голкіпер Білик часто починає атаки».

Екс-гравець Динамо за підсумками поєдинку виділив Дениса Олійника, який дуже добре включився у гру, вийшовши на заміну і навіть міг збільшити рахунок.

«Добре, що Ворскла забила на 49 хвилині швидкий гол. Ворскла могла забити три-чотири голи, а команда, яка грає в дуже довгий футбол, так нічого і не створила, хоч намагалися і бігли вперед. Слід зазначити, що дуже добре вийшов на заміну Ротань. Це я так називаю Дениса Олійника. Таке відчуття, що брат близнюк», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.