7 квітня 2023 17:41

"У них обох проблеми з головою". Кравець назвав найсильніших партнерів по нападу за час в "Динамо"

Колишній нападник «Динамо» Артем Кравець в інтерв’ю ютуб-каналу «Вацко Live» назвав нападників, яких вважає найсильнішими своїми конкурентами за час перебування в київському клубі.


– Не беручи до уваги Шевченка, то в мене дві кандидатури, напевно, – це Бангура та Мбокані. Але в них обох реально трошки проблеми з головою, це я можу сказати. Ну не з головою, це грубо кажучи, проблеми ментальні.


Бангура любив погуляти, розслабитися. Він нічого ніколи не робив у залі, після тренувань. Але реально на нього дивишся і не розумієш, як він це робить. Він ще й постійно грав у бутсах на два розміри більших.


Він реально був дуже сильним. Як тільки його привезли, то він тренувався перший раз із другою командою, бо щось не було першої, і нам сказали: «Привезли якогось, він до воріт добити не може». Тоді Майкл приїхав і Бангура. Про Майкла казали, що він дуже технічний, а про Бангура, що той не може добити до воріт.


А Мбокані, то історія дуже проста. Він вважав себе на рівень вище всіх і не хотів відповідати всім вимогам. Хтось на це закривав очі, а хтось не захотів.


Якщо ти знаходишся в команді, ти повинен виконувати те, що виконує кожен гравець. Він не хотів цього робити і в нього трохи була зверхність, мовляв я найкращий, вийду і все зроблю.