7 квітня 2023 16:45
1

"Я не знав, що мене приводить в команду не Луческу". Кравець пригадав роботу з головним тренером "Динамо"

Колишній нападник «Динамо» Артем Кравець в інтерв’ю ютуб-каналу «Вацко Live» розповів про стосунки з наставником київської команди Мірчі Луческу.


– Перед трансфером розмови з Луческу не було. Я питав у всіх: в Шаблія, Ігоря Михайловича, Григорія Михайловича. Я в них запитував і мені відповідали: «Звичайно, все погоджено і таке інше». Я що, їм скажу: «Я вам не довіряю, дайте я поговорю з Луческу»?


Тоді в мене десь глибоко в голові була така ідея, але я подумав… Мені, напевно, хотілося того повернення. Якби він сказав, що не хоче… Можливо, я не хотів розмови на той час.


Потім була розмова, я прийшов з нормальним запитанням: «Чому так відбувається?». Я не буду переказувати всю розмову, але з його боку була чітка відповідь: «Виконуй свою роботу, а я буду приймати рішення».


Що я можу відповісти? Я сказав добре і зв’язався з агентом. Я вважаю, що я тоді виконував свою роботу добросовісно і заслуговував хоча б на шанс.


Я не знав, що мене приводить в команду не Луческу, ось і все. Також моя помилка, але я задоволений тим, що прийняв правильне рішення і не пізно. Бо якби я залишився на півроку, просидів півроку і що було б далі?

Ось так "працює" циганський щур. Точніше кріт.