7 квітня 2023 15:03
1

"Мені страшно": екс-форвард "Зеніта" показав Тимощуку, як треба озвучувати свою позицію щодо війни в Україні

Російський екс-нападник Зеніту та збірної країни-терориста Олександр Кержаков озвучив свою позицію щодо війни путінської армії та українського народу.


Олександр Кержаков зізнався, що йому страшно, і він хоче, щоб війни ніколи й ніде не було.


«Дуже важко говорити так, щоби ні на що це не вплинуло. І в цьому одна із найбільших проблем сьогодні у Росії. Мені страшно. Я не міг ніколи повірити, що це можливо.


Майже після кожного інтерв'ю, коли мене запитували, яке моє головне бажання, я завжди відповідав: "Щоб не було війни". В світі. Взагалі».

Також Кержаков сказав, що він не може зрозуміти, як такі жахіття можуть відбуватися в наш час.


«Я не розумію, як таке можливе в такому сучасному та прогресивному суспільстві. У мене це не вкладається в голові.

Наскільки херовий настав час, що всі розмови зводяться до одного. Коли ти з кимось давно не бачився...», — сказав Кержаков в інтерв'ю YouTube каналу журналіста Нобеля Арустамяна.


Зазначимо, що Кержаков став третім відомим російським футболістом після Ігоря Денісова та Федора Смолова, який відкрито засудив військове вторгнення РФ до України.

Ну нарешті! Знайшли чергового "харошево русскаво". Гарного росіянина не повинно бути видно на екрані тепловізора. Все! Крапка! Де там в тому інтерв'ю осуд "кремлядей, що розв'язали війну? Йому страшно, сука! Так на разі там уже страшно вім: починаючи від вечірнього мудозвона, закінчуючі вагнерівським бидлом в окопах під Бахмутом.