6 квітня 2023 12:14

"Аль-Айн" грає без тренера": в ОАЕ пролунали різкі слова на адресу Реброва після нічиєї у Кубку президента

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров отримав на свою адресу порцію нещадної критики після нічиєї з Аль-Васлом (0:0) у 1/2 фіналу Кубка президента.


Журналіст з ОАЕ Мохаммед Хамад розкритикував Сергія Реброва після нічиї Аль-Айна з Аль-Васлом (0:0) у 1/2 фіналу Кубка президента.

"Команда була дуже погана в першому таймі, є явна слабкість у середині поля, невміння просувати м'яч і контролювати хід гри".

Хамад залишився незадоволений вибором тренером стартового складу та виходом в основі хавбека Яхья Надера.

"Надер нічого не зміг показати. Він мало грав у останніх шести-семи матчах і його потрібно підпускати поступово, доки він не набере форми. Гра в центрі поля без Мубаріка Ель-Мехді стає мізерною".

Також у журналіста залишились претензії до тренерської роботи самого Реброва.

"Перший тайм дав нам зрозуміти, що Аль-Айн грає без тренера. Протягом 45 хвилин не було жодної тактичної пропозиції чи чіткого стилю команди. Тільки контроль м'яча та непродуктивний склад", – написав Хамад у твіттері.

Нагадаємо, що у грі у відповідь Аль-Айн прийме Аль-Васл 14 квітня.

У регулярному чемпіонаті ОАЕ Аль-Айн посідає друге місце, відстаючи від лідера Аль-Ахлі на п'ять пунктів за п'ять турів до фінішу сезону.

Також Аль-Айн продовжує свою боротьбу у Кубку Ліги. Підопічні Реброва зіграють із Аль-Насром 17 та 21 травня.

Контракт українського фахівця з клубом спливає 30 червня 2023 року. Він є головним кандидатом на посаду головного тренера національної збірної України, однак у ситуацію можуть втрутитись політичні чинники.