6 квітня 2023 09:03

"Це найголовніше". Ребров пояснив, чому Ярмоленко та "Аль-Айн" не забили у півфіналі Кубка президента ОАЕ

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров поспілкувався з журналістами на прес-конференції після матчу з Аль-Васлом (0:0) у першому виїзному поєдинку 1/2 фіналу Кубка президента.


Аль-Айн Сергія Реброва не зміг у гостях обіграти Аль-Васл у 1/2 фіналу Кубка президента. Андрій Ярмоленко вийшов в основному складі команди українського тренера і був замінений на 82-й хвилині гри.

Коуч вважає, що Аль-Айну не пощастило забити, і тепер слід добре підготуватися до зустрічі у відповідь, щоб там вирвати путівку у фінал.

«Команда виявила велике бажання забити, але нам не пощастило, і протистояння закінчилося нульовою нічиєю. Від нас потрібно добре підготуватися до домашнього матчу у відповідь, щоб здобути перемогу і вийти у фінал».

Ребров зазначив, що його підопічним довелося зустрітися із серйозним опонентом, якому було важко забити. Проте фахівець радий і з того, що його команді вдалося втримати свої ворота на замку.

«Найголовніше, що ми не пропустили жодного гола у наші ворота на стадіоні команди суперника. Аль-Васл – хороша та організована команда, яка вважається однією з п'яти найкращих в ОАЕ у поточному сезоні», – цитує Реброва прес-служба Аль-Айну.

Зазначимо, що гра у відповідь між командами відбудеться 14 квітня.