3 квітня 2023 11:52

Журналіст: "Поступив сигнал, що матч "Минай" - "Інгулець" - це злив, команди зіграли 3 в 3"

Співведучий KDK Сергій Болотніков заявив, що матч 19-го туру УПЛ «Минай» - «Інгулець» (1:2) міг бути договірним.


«Минай» майже весь матч вигравав, але на 85-й хвилині Олександр Мельник забив у свої ворота, а на 94-й Максим Ковальов реалізував переможний пенальті.


«Мені поступив сигнал від футбольних, знаючих людей, що є дуже переконливі чутки, що це був злив, що «Минай» та «Інгулець» зіграли 3 в 3 (очки - прим.) - в першому колі «Минай» виграв в Петровому, а зараз команди добазарилися повернути боржок.


І є всі аргументи, щоб в це повірити. Перший гол «Інгульця» - це автогол. А другий - це дуже дурний пенальті, гра захисника рукою, коли це не було потрібно.


Я перевірив у своїх знайомих букмекерів, чи були підозрілі ставки та виграші. Мені сказали, що так, були ставки на «Інгулець» перед матчем, а під час - на тотал більше. Але в межах допустимого, без нічого критичного, що б викликало підозру.


Але переможний гол «Інгульця» з пенальті був на останній секунді матчу. Після нього Монзуль просвистіла та завершила гру. Я переконаний, що договірняки так не граються. Як можна тягнути до останньої секунди матчу? Якщо ти знаєш, що треба програти, то ти раніше скосиш суперника чи зіграєш рукою у своєму штрафному майданчику», - сказав Болотніков.