28 березня 2023 10:17

Реднапп про "Тоттенхем": "Клуб ніколи не боровся за великих гравців, всі останні тренери билися головою об стіну. Не здивований, що у Конте не вийшло"

Джеймі Реднапп не здивований, що Антоніо Конте не вийшло в «Тоттенхемі».

«Я не здивований, що у Конте не вийшло. У "Тоттенхемі" складно тренувати, так було завжди.


Якщо ви подивитеся на тренерів, які пройшли через клуб за останні кілька років, то всі вони билися головою об стіну, і їм було дуже важко отримати хоч якийсь контроль над клубом.


"Тоттенхем" знаходиться під суворим контролем Деніела Леві (президент "Тоттенхема" - Sports.ru) - він хоче приймати всі рішення, і я думаю, що це завжди було головною проблемою клубу. Я вважаю, що культура завжди задається зверху.

Я провів 11 років у «Ліверпулі». Ми особливо нічого не вигравали в ті часи, але завжди відчували, що клуб намагався залучити потрібних гравців і підписував великі імена, щоб бути впевненими, що вони боротимуться за трофеї.


З "Тоттенхемом" у мене такого відчуття немає. Вони ніколи не боролися за великих гравців, яких хотілося б підписати.

Якщо «Тоттенхем» дійсно хоче досягти успіху, це має змінитися. Рішарлісон, Ів Біссума... Я не назвав би їх трансферами, які змінять культуру клубу або призведуть до бажаних трофеїв.


Поки це не зміниться, поки не з'являться власники, які дійсно хочуть конкурувати та підписувати гравців з великими іменами, завжди буде одна й та сама проблема», – сказав екс-гравець «Ліверпуля» та «Тоттенхема».