22 березня 2023 11:05

Філіпп Лам: "ПСЖ нагадує розкішний магазин речей, які ніхто не може собі дозволити"

Філіп Лам вважає, що ПСЖ неправильно розпоряджається своїм складом.


«Ця команда з гравцями надмірно високих цін нагадує розкішний магазин, де виставлені дорогі речі, якими захоплюються всі, але які ніхто не може собі дозволити. Це привертає увагу, але працює лише у плані економіки. Якщо ви витрачаєте стільки грошей, але якості немає, це поганий знак.

Марко Верратті – добрий приклад. Він добрий футболіст, впевнено володіє м'ячем і точний у підкатах. Один із найкращих гравців збірної Італії. Але у футболці «ПСЖ» це не працює. Серхіо Рамос, великий центральний захисник, як і раніше, демонструє якості навіть у своєму віці. Але це не позначається на інших гравцях на полі. "ПСЖ" - це не команда.

Мбаппе входить до складу збірної Франції так само, як і Ліонель Мессі до збірної Аргентини. Таким чином, «ПСЖ» має двох гравців, які потрясли планету у фіналі чемпіонату світу три місяці тому. Мессі та Мбаппе, плюс Неймар, найкращий бразилець останнього десятиліття. Гравці «ПСЖ» просто не знають, як забивати колективно або яким має бути їхній внесок», – сказав колишній захисник «Баварії» в інтерв'ю L’Equipe.