14 березня 2023 11:37
2

"Якби Лобановський це побачив, то Циганков уже би в "Динамо-3" опинився". Леоненко розкритикував Віктора за матч з "Атлетіко"

Колишній гравець Динамо та збірної України Віктор Леоненко жорстко пройшовся по вінгеру Жирони Віктору Циганкову, який, на його думку, не дуже часто зустрічався з м'ячем у матчі з Атлетіко.


Віктор Циганков виявився одним із найкращих гравців Жирони у матчі 25-го туру іспанської Ла Ліги з Атлетіко (0:1) за версією статистичного порталу SofaScore. Віктор Леоненко вважає, що зі своїми показниками Циганков за Валерія Лобановського в Динамо грав би у третій команді.


«Пишуть, що Циганков один із найкращих гравців Жирони у матчі з Атлетико. Аж 37 техніко-технічних дій! Це така тупість. Якби Лобановський побачив таку цифру, то Циганкова не було б навіть у Динамо-2, він би у Динамо-3 опинився».

Екс-футболіст згадує, що від нього Лобановський вимагав 100 ТТД у нападі, а у Циганкова лише 37 у півзахисті, хоча має бути більше, ніж у нападника.

«Від Мене Лобановський вимагав близько 100 ТТД, це при тому, що у нападників їх менше. А тут 37 у півзахисника. Ось так у нас стають одними з найкращих за оцінками. Як взагалі можна бути найкращим, якщо команда вдома програла?», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

25-річний Циганков, який перейшов до Жирони з київського Динамо в зимове трансферне вікно, зіграв за іспанську команду шість матчів, забив один гол і зробив три результативні передачі.

У наступному турі Прімери команда Циганкова зіграє 18 березня на виїзді проти Райо Вальєкано.
Вже б мовчав, його Лобановський вигнав з команди сцяними тапками.
Оце ще клоуняра!
Леон, йди вже в бар, там тобі вже налили і не варнякай.
Гидко тебе слухати!