13 березня 2023 09:07

"Малиновський намагався чи не найбільше": французька преса винесла вердикт Руслану за матч зі "Страсбуром"

Руслан Малиновський отримав оцінки від французьких ЗМІ за матч у складі Марселя проти Страсбурга (2:2), який відбувся у 27-му турі чемпіонату Франції.


Руслан Малиновський вийшов здебільшого на домашній матч проти Страсбурга в Лізі 1 і провів на полі 81 хвилину. Наприкінці поєдинку 29-річного українського хавбека замінив Маттео Гендузі.


Примітно, що Малиновський пішов з поля при рахунку 2:0 на користь своєї команди, однак за хвилини ігрового часу, що залишилися, Марсель примудрився упустити перемогу. Варто зазначити, що господарі з 29-ї хвилини зустрічі грали у меншості після вилучення Леонардо Балерді.


Українець взяв участь у перовому голі своєї команди на 49-й хвилині гри. Прямий удар зі штрафного Малиновського відбив голкіпер, проте на добиванні першим виявився Шансель Мбемба.


Видання CoeurMarseillais поставило українцю оцінку – 4/10. Журналісти наголосили, що українець був дуже обережним на полі.


«На початку матчу він намагався спробувати щастя, але потім був досить обережним. На початку другого тайму знову завдав сильного удару по воротах, проте не влучив у ціль», – пишуть журналісти.


Від сайту MaxiFoot Малиновський отримав оцінку – 4,5/10. Експерти також вважають, що хавбек мало вплинув на перебіг гри.

«Український атакуючий півзахисник мало вплинув на гру Марселя. Тим не менш, він був по-своєму рішучий, поставивши Селса у скрутне становище при штрафному ударі, який передував голу Мбемби», – наголосили автори статті.


Ресурс 90 min був найбільш прихильним до Малиновського та поставив йому оцінку – 6/10. На думку експертів, старанність півзахисника заслуговує на похвал.


«Залучений і зосереджений на своєму пресингу чи передачах, Малиновський був одним із гравців, які намагалися чи не найбільше. Удари, відкриття, все було при ньому. Після потужного удару зі штрафного українця було забито гол», – підсумували фахівці.


Зазначимо, що Малиновський провів за Марсель 13 матчів, у яких забив два голи.

Марсель після 27-го туру посідає друге місце у турнірній таблиці Ліги 1. Від першого рядка, який утримує ПСЖ, команду відокремлюють десять очок.