10 березня 2023 08:18

"Зінченку безглуздо було вплутуватися в сутичку": англійська преса розкритикувала українця за матч зі "Спортінгом"

У першому поєдинку 1/8 фіналу Ліги Європи лондонський Арсенал на виїзді зіграв внічию з Лісабонським Спортінгом з рахунком 2:2. Український захисник «канонірів» Олександр Зінченко провів на полі трохи більше години.


Олександр Зінченко вийшов у старті та взяв участь у першому голі матчу. Під час забитого м'яча український захисник влаштував розбірки із гравцем Спортінгу Себастьяном Коатесом, у боротьбі з яким упав на землю разом зі своїм опонентом. За це Зінченко та його опонент отримали за жовтою карткою.

Головний тренер Арсеналу Мікель Артета замінив українця на 63-й хвилині. Англійська преса стримано оцінила дії Зінченка у матчі зі Спортингом.

90min – 5/10 бала

«Майже забив гол у першому таймі, але це не його найкраща гра в обороні проти швидкого Едвардса».

Football London – 6/10 бала

«Міг забити чудовим дальнім ударом. Напевно, безглуздо було вплутуватися в бійку після голу Саліба, в результаті якої його було попереджено».

London World – 6/10 бала

«Добре провів перший тайм, але в другому таймі часом залишався на самоті».

Evening Standard – 7/10 бала

«У нього було кілька хороших моментів, коли він прагнув здобути м'яч. Передачі, однак, були не такими гострими, як завжди, і він не був упевнений у володінні м'ячем».

Долю путівки до чвертьфіналу Ліги Європи Арсенал і Спортинг вирішать у зустрічі-відповіді, яка пройде 16 березня в Лондоні.

У поточному сезоні 26-річний Зінченко у складі «канонірів» провів 24 матчі у всіх турнірах, у яких забив один м'яч і зробив два асисти.