5 березня 2023 19:35

"Страсбур" із Соболем програв "Бресту" і наблизився до зони вильоту: Едуард став одним із найгірших гравців матчу

Лівий захисник Страсбура Едуард Соболь не допоміг своїй команді здобути важливі очки у матчі 26-го туру Ліги 1 з конкурентом у зоні виживання – Брестом (0:1).


Едуард Соболь провів усі 90 хвилин на полі під час зустрічі з Брестом. Єдиним голом у цьому поєдинку відзначився Франк Онора перед свистком на перерву. Він з-за меж штрафного майданчика пробив сильним ударом у лівий нижній кут воріт.


На початку другого тайму Едуард Соболь виконав небезпечну передачу з лінії штрафного майданчика Бреста, але м'яч після його пасу в останній момент встиг перехопити один із захисників.


За підсумками зустрічі Соболь отримав оцінку в 6.3 бали від порталу SofaScore, що є другою найгіршою в команді. Найкращим до складу Страсбура виявився півзахисник Жан-Ед Ахолу, який отримав 7.3 бали.




Соболь за 90 хвилин зробив 43 передачі (67% точність), два навіси і п'ять довгих передач, раз сфолив, виграв два повітряні єдиноборства, зробив два заблоковані удари (xG 0,006).


У наступному турі Страсбур має зіграти проти команди Руслана Малиновського – Марселя. Гра відбудеться 12 березня о 21:45 за київським часом.