3 березня 2023 11:28

Ігор ЖАБЧЕНКО: "За невдалого результату матчу для "Динамо" відставання від заповітного місця може стати катастрофічним"

На майбутній ігровий день УПЛ свій прогноз zbirna.com дав колишній гравець Чорноморця та збірної України Iгор ЖАБЧЕНКО.


03.03.2023


Кривбас — Колос — 1:0

Якщо дивитися на осінню частину чемпіонату, то Кривбас перед зимовою паузою додав, узимку зміцнився. А от Колос першу частину сезону провів нестабільно.


04.03.2023


Олександрія — Дніпро-1 — 0:2

Якоюсь мірою цей поєдинок можна назвати центральним у турі. Обидві команди вже провели офіційні матчі. Втім, враховуючи, як олександрійці зіграли в обороні в поєдинку з Металістом 1925, думаю, господарям буде складно зачепитися за очки в грі з лідером чемпіонату.


Динамо — Інгулець — 2:0

Рівень футболістів у Динамо значно вище. До того ж киянам потрібно доводити справедливість своїх претензій на чемпіонське звання. За невдалого результату матчу для біло-синіх, відставання від заповітного місця може стати катастрофічним.


Верес — Чорноморець — 1:1

Важко припустити, як складатиметься поєдинок двох, приблизно, рівних команд. Тож поставлю на результативну нічию.


05.03.2023


Ворскла — Зоря — 1:1

Минулу осінь не можна занести до активу полтавцям, а ось Зоря виглядала непогано. Але це перший матч після зимової паузи і кожен захоче довести свою силу. Думаю, буде бойова нічия — 1:1.


Металіст — Рух — 0:1

Харків'яни хоч і зберегли склад, наскільки відомо, фінансове становище там зараз не краще. У свою чергу, Рух у цьому плані стабільний, у Леоніда Кучука молода амбітна команда. Тож я більше схиляюся до перемоги львів'ян.


Металіст 1925 — Шахтар — 0:3

Шахтар зараз на ходу, багато забиває, а от харків'яни дуже слабо провели другий тайм поєдинку з Олександрією. Як на мене, то гірники мають упевнено перемогти.


06.03.2023


Львів — Мінай — 1:1

У західноукраїнському дербі Минаю, гадаю, буде легше. Незважаючи на великий програш Шахтарю, команда вже провела один офіційний матч. У Львова відбулися зміни у складі. Проте, у безкомпромісній боротьбі поставлю на нічию.