26 лютого 2023 19:07

Руні: "Ерік тен Хаг - та людина, якої "Манчестер Юнайтед" потребував уже багато років"

Колишній нападник «Манчестер Юнайтед» Уейн Руні поділився думкою про головного тренера команди Еріке тен Хаге, під керівництвом якого «червоні дияволи» змогли набрати гарний хід цього сезону і впритул наблизитися до «Арсенала», що лідирує, в турнірній таблиці.


«Ерік тен Хаг — та людина, якої «Манчестер Юнайтед» потребував уже багато років. Я був на тренувальній базі кілька разів і розмовляв із багатьма гравцями. Їм подобається працювати під його початком, це завжди важливо, але він багато чого вимагає від них. Я думаю, що він змінив мислення, прищепив гравцям впевненість і віру в те, що вони справді хороша команда. Вони на п'ять очок відстають від першого місця, попереду ще багато ігор, так що ніколи не знаєш, що може статися.

Думаю, для будь-якого тренера важливо створити сприятливу атмосферу. Іноді це зробити складніше, ніж здається. Я думаю, що тен Хагу вдалося зацікавити всіх гравців, і футболісти, які виходять з лави запасних, також впливають на гру. Культура та характер, які тренер отримує від гравців, — це те, що було дійсно необхідним для добра команди», — наводить слова Руні ESPN US.